Arrangementen B&B Woldstee

B&B – Wandelarrangement langs het pieterpad
Arrangementen B & B Woldstee

Tijdens dit arrangement loopt u de meest noordelijke etappes van het Pieterpad met haal- en brengservice.

1) Pieterburen-Winsum (12 km); 2) Winsum-Groningen (18 km); 3) Groningen-Zuidlaren (21 km); 4) Zuidlaren-Rolde (18 km); 5) Rolde-Schoonloo (18 km)

U kunt zelf kiezen welke en hoeveel etappes u wilt lopen. U kunt kiezen uit een twee-, drie-, vier- of een vijfdaags wandelarrangement. Alle arrangementen zijn inclusief ontvangst met koffie/thee en Groninger koek, logies en ontbijt, lunchpakketjes voor onderweg, brengen naar startpunten en ophalen bij eindpunten en eventueel routebeschrijvingen van de etappes.

Neem   CONTACT op voor de mogelijkheden van een arrangement op maat.

Hier zijn enkele voorbeelden voor een prijsindicatie:

Tweedaags wandelarrangement

2-daags wandelarrangement langs het Pieterpad bestaande uit een overnachting logies en ontbijt en halen en brengen van en naar de eerste 2 etappes, Pieterburen-Winsum en Winsum-Groningen en lunchpakketjes voor onderweg. Prijs € 240 voor 2 personen.

Driedaags wandelarrangement

3-daags wandelarrangement langs het Pieterpad bestaande uit twee overnachtingen logies en ontbijt en halen en brengen van en naar de eerste 3 etappes, Pieterburen-Winsum, Winsum-Groningen en Groningen-Zuidlaren en lunchpakketjes voor onderweg. Prijs € 420 voor 2 personen.

Vierdaags wandelarrangement

4-daags wandelarrangement langs het Pieterpad bestaande uit drie overnachtingen logies en ontbijt en halen en brengen van en naar de eerste 4 etappes, Pieterburen-Winsum, Winsum-Groningen, Groningen-Zuidlaren en Zuidlaren-Rolde en lunchpakketjes voor onderweg. Prijs € 660 voor 2 personen.

Neem   CONTACT op voor de mogelijkheden van een arrangement op maat.

Uiteraard zijn de arrangementen op maat aan te passen. Bijvoorbeeld:

– van zuid naar noord
– aangepaste etappes, bijvoorbeeld meer of minder kilometers per dag
– voor één persoon of meer dan 2 personen
– meer nachten verblijf, bijvoorbeeld voor een rustdag tussendoor of een dagje Groningen
– haal- en brengservice naar andere routes zoals Tocht om de Noord, Pronkjewail-pad, het Rootspad of het Jacobspad

Neem   CONTACT op voor de mogelijkheden van een arrangement op maat.

Volgt nog.

Drie etappes gelopen van het Pieterpad en genoten van de schoonheid en rust van Groningen. Saskia, hartelijk dank voor de perfecte service en de flexibiliteit. Alles is bespreekbaar en mogelijk. We hebben het erg naar ons zin gehad.

Een vriendelijke, behulpzame gastvrouw voor wie niets teveel is. Een prachtige omgeving. Wat een positief begin van ons Pieterpad avontuur. Hartelijk dank

Lieve Saskia, wat ben je makkelijk, wat ben je lief en wat is alles goed verzorgd. Een heerlijke kamer, fijn bed, een ‘fles’ wijn en nu weer aan de wandel. Tot ziens

Lekker geslapen, nu welgemoed weer verder wandelen op het Pieterpad. Alle pieterpad-ers: veel succes!

Wij hebben genoten van Pieterpad en de gastvrijheid van Woldstee. Saskia, reuze bedankt voor het brengen/halen. Wat een luxe is dit!

We kwamen na een zéér natte wandeling op een heerlijk plekje aan. Het laatste stukje Pieterpad in Groningen niet gedaan (Saskia heeft ons met de auto opgehaald). Heerlijke bedden. Heel gezellig! Bedankt

Een goed idee om de stal om te toveren in een B&B. We hebben heerlijk geslapen en genoten van het ontbijt. Dit konden we goed gebruiken na en voor onze Pieterpadwandelingen

Het is hier geweldig! Heerlijk ontbijtje, goede accomodatie, genieten van de rust en een schitterende haal en breng service voor de pieterpadders, zullen je zeker aanbevelen op onze site

Saskia, een unieke locatie om te shoppen (Groningen), wandelen (Pieterpad) en te ontbijten. Voor ons heel verrassend. De service die is verleend, het halen en brengen. Een mooi oord om aan anderen door te geven.

Het was fantastisch om 2 dagen hier te zijn. Gastvrijheid, heerlijk ontbijt en een goed bed, uitgerust op! De afhaalservice is een geweldige aanvulling bij het verblijf. Wij komen graag terug!

Een heerlijk plekje om te verblijven. Fantastische service. Hartstikke bedankt. Inderdaad, het was super!

Een mooie plek, goed uitvalspunt na onze wandelingen. Een fijn thuis komen. Bedankt voor het heerlijke ontbijt, tips, een warm onthaal

Saskia, bedankt voor je gastvrije ontvangst. Je heerlijke, uitgebreide ontbijt gaf ons genoeg energie om de hele dag te wandelen. Het Pieterpad-arrangement is ons goed bevallen en de hond ook. We maken reclame voor je B&B. Bedankt!

Wij hebben genoten van de gastvrijheid, de heerlijke bedden, het lekkere ontbijt en de rest! Vandaag wandelen we de laatste etappe van het Pieterpad. Met het stevige ontbijt gaat dit zeker lukken. Hartelijk dank!

Rietland arrangement
Arrangementen B & B Woldstee

Heeft u een bruiloft, feest of andere gelegenheid/activiteit bij Rietland? En zoekt u, voor uzelf of voor familie of vrienden, een overnachtingsmogelijkheid? Dan hebben wij een speciaal arrangement voor u: het Rietland-arrangement. Dit arrangement bestaat uit logies en ontbijt bij B&B Woldstee en vervoer naar en van Rietland.

Rietland is een feest- en vergaderlocatie te Zuidwolde, net buiten de stad Groningen, midden in het natuurgebied Kardinge. Je kunt er trouwen, eten, vergaderen en meer. Rietland ligt op 5 kilometer afstand van de B&B.

Overigens hebben we eventueel ook gratis fietsen voor u te leen, dus u kunt er ook voor kiezen om alleen een kamer te boeken en op de fiets naar Rietland te gaan.

Kijk voor meer informatie over Rietland op op de website

Het meest gangbare Rietland-arrangement bestaat uit:

> Eén overnachting inclusief ontbijt voor 2 personen

> Vervoerservice van de B&B naar Rietland

> Vervoerservice van Rietland naar de B&B

Prijs € 135

Uiteraard is dit arrangement voor meerdere personen en/of meerdere nachten uit te breiden.

Neem   CONTACT op voor de mogelijkheden en prijzen.

Volgt nog.

De Ploeg arrangement
Arrangementen B & B Woldstee

In 1918 richt een groep jonge Groninger kunstenaars Kunstkring De Ploeg op. Dankzij de kunstenaars van De Ploeg valt het Groninger expressionisme niet meer weg te denken uit de kunstgeschiedenis. Werk van leden van De Ploeg maakt onderdeel uit van de vaste collectie van het Groninger Museum, dus de originele werken kunt u daar bewonderen. Een bezoek aan het Groninger Museum maakt onderdeel uit van dit arrangement.

De Ploeg-schilders lieten zich graag inspireren door het Groninger landschap. Zo zijn er verschillende schilderijen gemaakt langs de Wolddijk, waaraan B&B Woldstee gevestigd is. Het Groninger Museum selecteerde 25 Ploegschilderijen die te koppelen zijn aan een plek waar ze (mogelijk) werden geschilderd of waar De Ploegleden inspiratie voor de getoonde werken opdeden. In samenwerking met het Groninger architectuurcentrum Platform GRAS zijn replica’s van de gekozen werken in stad en ommelanden geplaatst. Aan de hand van 25 ‘hotspots’ doorkruist u het Groningen van De Ploeg.

Speciaal voor het 100-jarig jubileum van De Ploeg in 2018 is er ook een mooie fietsroute langs deze hotspots gemaakt. Deze fietsroute komt over de Wolddijk, dus u kunt hier op het erf aan de fietsroute beginnen. We hebben eventueel een fiets voor u te leen.

Neem   CONTACT op voor de mogelijkheden en prijzen.

Het De Ploeg arrangement bestaat uit:

  • Twee overnachtingen incl. ontbijt
  • Entreeticket voor een bezoek aan het Groninger Museum
  • Boekje met de fietsroutes langs 25 ontstaanslocaties van meesterwerken
  • Eventueel gebruik van fietsen

Prijs € 220, op basis van 2 personen, 1 kamer

Uiteraard is dit arrangement geheel naar uw wensen aan te passen en uit te breiden. Informeer naar de mogelijkheden bij Saskia in ‘t Veld: tel. 050-5797330,  CONTACT.

Dit is een nieuw arrangement, nog geen reviews.

Fotografie arrangement
Fotografie arrangement B&B de Woldstee Groningen
Fotografie arrangement B&B de Woldstee Groningen

Er even tussenuit èn mooie natuurfoto’s leren maken, dat is het Fotografie-arrangement van B&B Woldstee in samenwerking met landschapsfotograaf Melvin Jonker.

Het arrangement bestaat uit twee overnachtingen inclusief ontbijt in B&B Woldstee en inclusief één dagdeel 1-op-1-begeleiding van landschapsfotograaf Melvin Jonker.

Over de fotografie

De fotografie-begeleiding is voor iedereen die graag leert mooie(re) foto’s te maken met zijn mobiele telefoon, digitale camera of spiegelreflexcamera. Je hoeft dus geen pro te zijn. Melvin leert je waar je op moet letten en geeft bruikbare tips. Je krijgt theoretische informatie in een 1-op-1-workshop in de vergaderruimte van de B&B. En je gaat samen met Melvin op pad in de directe omgeving van de B&B om deze kennis in de praktijk te brengen met je camera.

Over het verblijf

Je verblijft twee nachten in een tweepersoonskamer met eigen badkamer. Je kunt ’s morgens twee keer genieten van het verse, biologische ontbijt. Het is mogelijk om hiervan wat mee te nemen voor tijdens je foto-excursie(s). B&B Woldstee ligt aan de rand van de stad Groningen, in het weidse Groningse landschap. Een mooi uitgangspunt voor prachtige natuur- en landschapsfoto’s.

Over de fotograaf

Melvin Jonker is een bekend landschapsfotograaf en maakt de meest waanzinnige foto’s in de categorieën Landschapsfotografie, stadsfotografie, melkwegfotografie, familiefotografie, bruiloftsfotografie en reizen! Op zijn website vind je zijn uitgebreide portfolio en meer: www.melvinjonker.com.

 

Neem   CONTACT op voor de mogelijkheden en prijzen.

Het Fotografie arrangement bestaat uit:

  • Twee overnachtingen inclusief ontbijt
  • 1 dagdeel fotografie workshop 1 op 1
  • Op basis van beschikbaarheid
  • Prijs € 440, op basis van 2 personen, 1 kamer

Informeer naar beschikbaarheid bij Saskia in ‘t Veld: tel. 050-5797330,  CONTACT.

Dit is een nieuw arrangement, nog geen reviews.